Οι προπονήσεις όλων των ηλικιακών γκρουπ της KICKS Academy διεξάγονται καθημερινά βάσει του ετήσιου προγράμματος υπό την καθοδήγηση διπλωματούχων προπονητών, παρουσία ιατρού και υπό συνθήκες που καλύπτουν την απόλυτη ασφάλεια των αθλητών. 

Η Ακαδημία λειτουργεί από Σεπτέμβριο μέχρι και Ιούνιο, και ο εκάστοτε μήνας θεωρείται εν δυνάμει δεδουλευμένος επισύροντας σχετική υποχρέωση πληρωμής ολόκληρης της μηνιαίας συνδρομής.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή παρατεταμένης απουσίας είναι υποχρεωτική η ενημέρωση της γραμματείας.

Για την εγγραφή χρειάζονται τα δικαιολογητικά:

Με την εγγραφή περιλαμβάνεται 1 σετ καλοκαιρινής εμφάνισης.

Η αίτηση εγγραφής συμπληρώνεται και υπογράφεται και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες υποχρεωτικά και παραδίδεται στη γραμματεία, στην πρώτη προπόνηση.

Τα παραπάνω έντυπα υπάρχουν διαθέσιμα και στη γραμματεία της Ακαδημίας (εντός κτιρίου Γηπέδου Γ1)

Καταβολή Συνδρομής

Καταβολή Συνδρομής

Η καταβολή της συνδρομής πραγματοποιείται ανά 2μηνο, στο πρώτο 15ήμερο του 1ου μήνα, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς ή στη γραμματεία της Ακαδημίας:

Δικαιούχος: ΚΙΝΗΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Τραπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR27 0172 0090 0050 0910 7565 511

Τράπεζα Alpha ΙΒΑΝ: GR79 0140 1100 1100 0232 0024 682

Απαραιτήτως στην Αιτιολογία να αναγράφεται το Επίθετο και το τμήμα του Αθλητή!

Με την εγγραφή παρέχεται δωρεάν ένα καλοκαιρινό αθλητικό σετ της KICKS Academy.  
Υποχρεωτική παραμένει η αγορά του υπόλοιπου αθλητικού υλικού, το οποίο αποτελείται από:

  • 1 σετ εμφάνισης
  • 1 φόρμα αποστολής
  • 1 τσάντα
  • 1 αντιανεμικό
Γενικά Προληπτικά Μέτρα

Γενικά Προληπτικά Μέτρα

Οι αθλητές της KICKS Academy παρακαλούνται όπως τηρούν τους κανόνες ατομικής υγιεινής σε όλους τους χώρους της εγκατάστασης.
Εάν κάποιος αθλητής εμφανίσει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού, παρακαλείται όπως ενημερώσει άμεσα τη Γραμματεία.

Όροι συμμετοχής

Όροι συμμετοχής

Η KICKS Academy διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος προπονήσεων χωρίς την προηγούμενη έγκριση των γονέων και μόνο για λόγους διευκόλυνσης των αθλητών.

Οι αθλητές μας υποχρεούνται να προσέρχονται στις προπονήσεις και στους επίσημους αγώνες με τη στολή της Ακαδημίας και με τον απαραίτητο εξοπλισμό, κατάλληλα παπούτσια και επικαλαμίδες.

Η KICKS Academy διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει το προπονητικό πλάνο του κάθε αθλητή εάν δεν προσκομιστούν έγκαιρα τα απαιτούμενα έγγραφα και ιατρικές εξετάσεις που ζητούνται ανάλογα το ηλικιακό γκρουπ.

Κατά την διάρκεια των προπονήσεων δεν επιτρέπεται η παραμονή των γονέων-κηδεμόνων και συνοδών εντός των αγωνιστικών χώρων και αποδυτηρίων.

Η συμμετοχή των αθλητών μας σε αγώνες και τουρνουά επί πληρωμή, ανήκει αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια των γονέων-κηδεμόνων.